Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
MAART 2010

Na groot succes op herhaling: Ali-B op KidsDay!
Koop een kaartje en steun de Guusje Nederhorst Foundation

Twee keer per jaar organiseert Baja Beach Club een speciale kindermiddag, genaamd KidsDay. Al jaren lang een groot succes. Totdat Ali-B een keer op het podium verscheen. Geen groot succes. Nee, een gigantisch succes. Behalve dan voor de kinderen die achteraan in de rij stonden te wachten en te horen kregen dat de allerlaatste kaartjes nu ook uitverkocht waren. Speciaal voor deze kids komt Nederlands leukste knuffel-Marokkaan op woensdag 31 maart nog een keer naar de Baja KidsDay. En je kunt nog een meet&greet met Ali winnen ook!

Voor ieder kind een lach
Er zijn helaas ook kinderen die niet het geluk hebben om met liefhebbende ouders een leuke middag uit te gaan. Het is onvoorstelbaar hoeveel kinderleed er 'om de hoek' te vinden is. Iemand die zich voor deze kinderen inzette was Guusje Nederhorst. Na haar overlijden is de Guusje Nederhorst Foundation opgericht. De foundation vindt dat ieder kind recht heeft op een leuke, onbezorgde kindertijd en wil een zonnestraal brengen in het leven van kinderen die opgroeien in moeilijke, verdrietige, armoedige omstandigheden in Nederland. Hun motto: voor ieder kind een lach!

Baja Beach Club wil graag een steentje bijdragen aan de foundation en doet dat middels de KidsDay. Van elke verkochte kaart zal een gedeelte van de opbrengst gedoneerd worden aan de Guusje Nederhorst Foundation. Baja heeft ook 200 vrijkaarten beschikbaar gesteld voor de foundation om zo het leven van heel veel kinderen voor een dag op te vrolijken. De GNF zal zelf ook op KidsDay aanwezig zijn om Woezel en Pip artikelen te verkopen en donateurs te werven. Natuurlijk komen Woezel en Pip zelf ook even een kijkje nemen, want zij zijn gek op kinderen. En kinderen op hen.



Ingezonden persbericht