NCRV
Doemaarduurzaam
Woensdag 31 maart 2010

Wedstrijd Doemaarduurzaam Amsterdam verlengd

Vanwege een nieuwe samenwerking met het Bloei Feest wordt de wedstrijd Doemaarduurzaam Amsterdam met een maand verlengd.

Doemaarduurzaam Amsterdam is een wedstrijd, in samenwerking met de gemeente Amsterdam, waarin het online platform DoeMaarDuurZaam.nl op zoek gaat naar de meest duurzame Amsterdammer. Het Bloei Feest is een driedaags feest over groen, cultuur, educatie, contacten en kennis. Op de laatste dag van het Bloei Feest is de prijsuitreiking van Doemaarduurzaam Amsterdam. De winnaar van de wedstrijd wint een prachtige gepimpte fiets van de Fietsfabriek ter waarde van 1300 euro; daarnaast worden er tien mooie schoudertassen onder de deelnemers verloot.

De wedstrijd Doemaarduurzaam Amsterdam is op 1 maart van start gegaan. Amsterdammers kunnen meedoen door een fotodagboek van hun duurzame dag in te sturen waarin ze laten zien wat zij precies doen om iets voorzichtiger met onze mooie aarde om te springen.

Inmiddels zijn er al juweeltjes van inzendingen binnengekomen, maar de redactie van DoeMaarDuurZaam.nl is er van overtuigd dat er in Amsterdam nog veel meer duurzame mensen wonen en verlengt de inzendtermijn daarom. Daarom: ook al is je bijdrage klein, laat deze toch aan ons zien! Win je geen prijs, dan bestaat altijd nog de kans dat jouw duurzame daad geëxposeerd wordt op het Bloei Feest. Insturen kan tot donderdag 29 april via redactie@doemaarduurzaam.nl.

Kijk voor meer informatie op http://www.doemaarduurzaam.nl of http://www.bloeifeest.nl