Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Webshop Tas.nl breekt conservatieve tassenmarkt open

Tas.nl is de nieuwste grote tassen webshop in Nederland. De webshop is het antwoord op de toenemende online bestedingen van consumenten. De webshop onderscheidt zich door gebruiksvriendelijkheid, diversiteit en uitstekende service te bieden. Vier maal per jaar verschijnt een nieuwe collectie heren- en damestassen op www.tas.nl.

Online is de toekomst
"Online is de toekomst", vertelt Douwe Koops, de ondernemer achter Tas.nl. "De online bestedingen stijgen nog steeds elk jaar. Daarbij zijn de betaalmogelijkheden, de veiligheid en mogelijkheden van product presentatie dusdanig toegenomen, dat een webshop niet meer hoeft onder te doen voor een echte winkel. Tel daarbij de hoge kosten van een echte winkel en personeel bij op, en de keus voor een webshop is logisch."

Geen prijsvechter
Tas.nl is geen prijsvechter. Snelle levering, gebruiksvriendelijkheid en goede service staan centraal. "Daarbij hoort ook gratis verzending", volgens Justus Bijlsma, marketeer van Tas.nl. "We willen niet op prijs gaan concurreren. Tot nu toe heeft ons plan om in te spelen op kwaliteit, service en gebruiksgemak van de shop goed gewerkt. Dit houdt niet in dat we geen aanbiedingen hebben natuurlijk! Ook verzenden we uit onze eigen voorraad. We garanderen dus snelle en gratis bezorging."

Divers aanbod
De tassen webshop ziet zichzelf als een online warenhuis in tassen. Daarom vinden bezoekers ook een verscheidenheid aan tassen in het aanbod. Naast de huidige 20+ merken zal ook de koper in het hogere prijssegment op korte termijn terecht kunnen op Tas.nl.Verder is de webshop scherp op uitbreiding met nieuwe merken.

MediaCT - partner voor ontwikkeling & internet marketing
De webshop is gemaakt door internet en marketingbureau mediaCT. De shop draait op Magento, een uitgebreid open source beheersysteem met veel mogelijkheden voor internet marketing. MediaCT is tevens de partner voor affiliate marketing, zoekmachine marketing en adverteren via AdWords.

---


Ingezonden persbericht