Politie Zeeland

---

O-536-2010 Aanhouding in Goes
Politie Zeeland heeft vorige week een man aangehouden in Goes op verdenking van het tanken bij tankstations zonder te betalen.
In de afgelopen maand zijn diverse diefstallen gepleegd bij tankstations in de regio. In Goes, Middelburg en Kats is diverse malen getankt zonder te betalen. Uit onderzoek is gebleken dat de diefstallen steeds werden gepleegd door een inzittende van eenzelfde auto, de auto was echter steeds voorzien van andere kentekenplaten. Bij de laatste poging diefstal heeft een oplettende pompbediende zich bij de politie gemeld. Deze herkende de auto. Omdat deze pompbediende zich zo oplettend gedroeg heeft de dief dit vermoedelijk als aanleiding gezien om tòch een keer zijn getankte benzine te betalen. Op die manier werden vrijwel al zijn gegevens bekend bij de politie en kon de man vorige week in Goes worden aangehouden. Het bleek een man te zijn van 28 jaar oud en afkomstig uit Rotterdam. Hij is in een politiecel in Torentijd geplaatst en is gehoord. De man zit nog steeds vast.

Z-537-2010 Aanhouding wegens stalking
Politie Zeeland heeft maandagochtend een man aangehouden op verdenking van stalking.
De man, een 42-jarige Terneuzenaar, zou zijn ex-vriendin meerdere malen telefonisch hebben bedreigd en lastiggevallen. De man zit nog vast in een politiecel in Torentijd.