Ingezonden persbericht

NuGuRu en Het Nieuwe Werken Blog lanceren HNWBlog.tv

Haarlem, 31 maart 2010 - Het Nieuwe Werken Blog en NuGuRu zijn na een succesvolle pilotperiode overeengekomen dat een nieuwe serie HNWBlog.tv - producties gezamenlijk zal worden geproduceerd. De samenwerking is bekrachtigd met een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Op Het Nieuwe Werken Blog delen deskundigen uit diverse disciplines hun inzichten, ervaringen en kennis over Het Nieuwe Werken. HNWblog.tv is het videokanaal waarop de interviews, en in de toekomst ook andere formats, worden uitgezonden. De interviews kunnen als Web TV-content worden gebruikt door zowel Het Nieuwe Werken Blog als de organisatie van de deskundige die is geïnterviewd.

Arjan Hooiveld, medeoprichter van Het Nieuwe Werken Blog, zegt hierover: "Video leent zich uitstekend om te inspireren en ideeën te visualiseren. Wij zijn erg tevreden met het format van het studio-interview en krijgen erg goede reacties op HNWBlog.tv. NuGuRu is daarbij voor ons een prima Web TV-partner gebleken."

"De verdere ontwikkeling Web TV-formats is één van de speerpunten van NuGuRu," aldus Bart Jenezon, new business partner bij NuGuRu. "Het Nieuwe Werken Blog is daarom voor ons een zeer waardevolle partner."

Over Het Nieuwe Werken Blog

Het doel van de blog is om de gedachten achter Het Nieuwe Werken voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hiermee wil de organisatie de maatschappij aansporen om de manieren waarop werken is ingericht te veranderen. Meer informatie over Het Nieuwe Werken Blog en HNWBlog.tv via: http://hnwblog.tv

Over NuGuRu

NuGuRu is online videospecialist en focust zich op Web TV, videolearning en corporate video. Voor meer informatie: www.nuguru.tv