Gemeente Anna Paulowna

Streetdance kampioenschap 2010

Sportservice Schagen organiseert ook dit jaar weer het streetdance kampioenschap. Dit streetdance kampioenschap is bedoeld voor leerlingen uit groep (7/)8 van de basisscholen uit de gemeenten Anna Paulowna, Harenkarspel, Niedorp, Schagen, Wieringen, Wieringermeer en Zijpe. De deelnemende groepen kunnen zich bewijzen in de voorrondes op 31 maart en 7 april en zo een plek in de finale bemachtigen op 14 april.

29 Teams

Sportservice Schagen organiseert voor de vierde keer het streetdance kampioenschap. Vorig jaar was het een enorm succes met maar liefst 31 teams. Ook dit jaar is er weer flink gereageerd door de scholen: 29 teams hebben zich ingeschreven! Voordat gestreden mag worden voor het kampioenschap in de finale, moeten de teams zich in de voorrondes proberen te plaatsen. Deze voorrondes worden gehouden op woensdagmiddag 31 maart en 7 april.

Vakkundige jury
Bij elke voorronde is er een vakkundige jury aanwezig die de teams beoordeelt op uitstraling, choreografie, synchroniteit en ritmegevoel. Aan de hand van de uitslag bepaalt de jury welke teams er doorgaan naar de finale op 14 april. Per voorronde gaan de beste zes teams door.

Multitreffer in 't Zand

De voorrondes en de finale zijn in de Multitreffer in ât Zand. De start van de wedstrijden is om 13.30 uur. De organisatie nodigt iedereen uit om te komen kijken en de teams aan te moedigen.

Meer informatie