Gemeente De Bilt


Heel Nederland fietst; Gemeente roept iedereen op om mee te fietsen

Verzendingsdatum:
19-03-2010

Nederland stapt 31 maart massaal op de fiets voor de wereldrecordpoging van de campagne Heel Nederland Fietst. Een initiatief van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) en de Fietsersbond om het fietsen in Nederland op ludieke wijze een extra impuls te geven.
Logo Sportgemeente van het jaar 2009

Sportgemeente De Bilt doet ook mee aan deze recordpoging. De gemeente roept ambtenaren en inwoners op om allemaal mee te fietsen.

Fietst u mee?

Op 31 maart stappen ambtenaren van de gemeente De Bilt op de fiets. Zij vertrekken om 12 uur vanaf Jagtlust (naast het gemeentehuis) en fietsen als groep een half uur door de gemeente. Fietst u mee? U bent van harte welkom om mee te fietsen! Er wordt een mooie route uitgestippeld. Vanaf woensdag 24 maart staat de route op www.debilt.nl. Natuurlijk kunt u ook een eigen route fietsen, maar vergeet u in ieder geval niet aan te melden. Iedereen die zich aanmeldt telt mee voor de recordpoging!

Aanmelden

Tot 31 maart kunnen gemeenten, bedrijven, scholen en bijvoorbeeld fitnesscentra zich inschrijven voor de recordpoging op www.heelnederlandfietst.nl. Ook individueel inschrijven is mogelijk, voor iedereen die de recordpoging een warm hart toedraagt. En fietst u alleen of met collega's naar het werk, of naar school met uw kinderen, meld u dan ook aan op de website! Op de recorddag zitten 1 miljoen Nederlanders op de fiets en tienduizenden mensen doen tussen 12.00 en 13.00 uur mee.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de campagne Heel Nederland Fietst en deze recordpoging op www.heelnederlandfietst.nl en meld u aan. Voor meer informatie over de fietstocht met de ambtenaren van de gemeente kunt u mailen of bellen met Job Boers, stagiair Sportstimulering Samenlevingszaken, boersj@debilt.nl of (030) 228 94 38 (dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig).


* Gepubliceerd op 19-03-2010