Gemeente Heemskerk


vrijdag, 26 maart 2010

Paaseieren zoeken op Dierendorp

De krokussen staan in bloei en de eerste lammetjes zijn geboren, het is alweer bijna Pasen! De paashaas is langs geweest op kinderboerderij en NME centrum Dierendorp. Woensdagmiddag 31 maart 2010 gaan we de paaseieren zoeken. Help je mee?

Heb je zin om ons te helpen en ben je jonger dan 11 jaar? Help dan op woensdag 31 maart van 13.30 uur tot 15.30 uur zoeken naar de eieren die de paashaas heeft verstopt. Er zijn twee soorten eieren verstopt. Namelijk de lekkere chocolade eitjes en de gouden eieren. Het gouden ei kun je inleveren voor een mooie prijs. Naast het paaseieren zoeken kun je ook de lammetjes komen bezichtigen of een mooie kleurplaat maken. De activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Het NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Voor scholen zijn er leskisten te leen. Ook zijn er geregeld tentoonstellingen te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmewijzer.nl of www.dierendorpheemskerk.nl. Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

---