Technische Universiteit Delft

Ondertekening organisatie vliegshow Seppe

door VSV Leonardo da Vinci / Seppe Airport

Studenten van de studievereniging VSV 'Leonardo da Vinci' organiseren ter ere van hun 13de lustrum in september 2010 een vliegshow op Seppe Airport. Op weg daar naartoe tekenen ze op woensdag 31 maart een intentieovereenkomst met het vliegveld. De ondertekening vindt plaats op de landingsbaan van het vliegveld. Het vliegverkeer rond het vliegveld wordt ter ere van deze gelegenheid tijdelijk stilgelegd.

29 maart 2010 | 14:45 uur - 17:00 uur
plaats: Landingsbaan van het vliegveld Seppe

Het evenement, georganiseerd ter ere van de 65ste verjaring van de studievereniging Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, zal naar verwachting tot 15.000 bezoekers trekken. Het in 2008 geprivatiseerde Seppe Airport organiseerde in 2009 ook al een vliegshow ter ere van het 60-jarige bestaan van het vliegveld en de honderdste verjaring van de Nederlandse luchtvaart. Hierbij verwelkomde het vliegveld rond de 7.000 toeschouwers.

Meer informatie

Leden van de pers zijn van harte uitgenodigd het feestelijke evenement bij te wonen op woensdag 31 maart 2010 om 14.45 uur, op Seppe Airport. Na afloop van het tekenen krijgt een aantal leden van de pers de gelegenheid het evenementterrein te verkennen middels een korte rondvlucht. Gaarne verzoeken wij u aan te melden via het e-mail adres marketing@vliegshow.com.
Bezoek- en postadres Seppe Airport: Pastoor van Breugelstraat 93, 4744 RC Bosschenhoofd.