Het nieuwe antwoord op strategisch kosten besparen

31/03/2010 10:04

Kosten Innovatie Kwaliteit B.V.

Nu de economie flink is wakker geschud, wordt in toenemende mate ingezet op zekerheid en het strategisch besparen van kosten. Kosten Innovatie Kwaliteit BV zag hierin kansen en startte het informatieve portal Kostenbesparen.nl, dat vandaag officieel wordt gelanceerd. Bedrijven en instellingen vinden er gericht antwoord op hun kostenbesparende vragen.

Stel: uw organisatie is leverancier van software. U bekijkt uw huidige verzekeringsportefeuille en concludeert dat de kosten ervan aanzienlijk zijn. Dus gaat u op zoek naar alternatieven. Op Kostenbesparen.nl vindt u deze overzichtelijk. U selecteert uw branche, specialisme en het type kosten waarop u wilt besparen in de zoekmachine van de website. Het resultaat is een toegespitste verzameling aanbieders en oplossingen voor het door u gestelde vraagstuk.

Dit is een van de vele situaties waarbij Kostenbesparen.nl uitkomst kan bieden. De site is helder gestructureerd en houdt de informatiekwaliteit hoog. Zij stuurt er bij deelnemers dan ook op aan om oplossingen te bieden die gebruik maken van innovatie en zo de kwaliteit van de organisatie niet uit het oog verliezen. Bedrijven die hun onderscheidende kennis willen delen en zo hun doelgroep op vernieuwende wijze wensen te bereiken, kunnen zich inschrijven voor de bedrijvengids. Zij plaatsen er hun profiel en een eventuele referentiecase. Dit zorgt voor wederzijds toegevoegde waarde: de bezoeker krijgt antwoord op zijn vraag, de vermelde organisatie komt in aanraking met de juiste, actief zoekende, doelgroep: 'Het enthousiasme van zowel bezoekers als adverteerders is nu al groot', aldus oprichter en directeur Henny van Galen, 'de informatierelevantie is zo hoog, dat marketeers eigenlijk al met een voet over de drempel zijn bij hun doelgroep. Dat is van onschatbare waarde'. De toegevoegde waarde van Kostenbesparen.nl zal dan ook vergroten naarmate de bedrijvengids zich verder vult met business cases en artikelen. Bovendien zal de organisatie tevens seminars en events gaan organiseren die relateren aan de thema's kosten besparen, innovatie en kwaliteit.

Vandaag gaat de website, inclusief ruim twintig kostenspecifieke dochtersites, officieel de lucht in. Naast de bedrijvengids vindt u er verfrissende artikelen, seminaragenda's en een bezoekersforum.

Kijk voor meer efficiëntie op Kostenbesparen.nl





http://www.kostenbesparen.nl