Gemeente Krimpen aan den IJssel


* Uitwerkingsplan 11 Lansingh-Zuid vastgesteld

Uitwerkingsplan 11 Lansingh-Zuid vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken bekend dat zij bij besluit van 23 maart 2010 hebben vastgesteld:
* Het uitwerkingsplan 11 Lansingh-Zuid, ten behoeve van de realisering van 16 eengezinswoningen (locatie tussen Tosca en Ouverturelaan) en een appartementengebouw met 47 woningen, een kinderdagverblijf en halfverdiepte stallingsgarage (locatie tussen Ouverturelaan en Graafkade)

Ten opzichte van het ontwerp-uitwerkingsplan zijn enkele wijzigingen aangebracht. De wijzigingen hebben betrekking op de plankaart, de toelichting en de voorschriften.

Het vaststellingsbesluit en het uitwerkingsplan vindt u onder het kopje documenten.

Beroep
Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan. Het instellen van beroep is mogelijk voor degenen die tijdig zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp uitwerkingsplan. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp uitwerkingsplannen kunnen eveneens beroep instellen. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer een belanghebbende bezwaar heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling in het uitwerkingsplan zijn aangebracht. Voor deze belanghebbende geldt dus niet het vereiste dat zij in een eerdere fase zienswijzen moeten hebben ingebracht tegen het ontwerp uitwerkingsplan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

De besluiten tot vaststelling treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State en dit verzoek is gehonoreerd.

Gerelateerde dossiers

* Lansingh-Zuid Lansingh-Zuid

Verantwoordelijk bestuurder

* J.H. Blankenberg J.H. Blankenberg

Nieuws

* 24-02-2010 Uitwerkingsplan 12 Lansingh-Zuid (Symfonia)
* 18-02-2010 Gemeente wil bebouwing oostzijde Krimpenerbosweg.
* 31-03-2010 Uitwerkingsplan 11 Lansingh-Zuid vastgesteld

Bebouwing

* Bekijk foto('s)


* Bebouwing