Gemeente Medemblik

Overdracht toewijzing en indicatiestelling

Met de ondertekening van een overdrachtsdocument op 29 maart jl. heeft de gemeente Medemblik de indicatiestelling en toewijzing van de aanleunwoningen bij Omringlocatie Sweelinckhof in Wognum overgedragen aan Zorgorganisatie Omring.

Met ingang van 1 april kunnen geĂŻnteresseerden in de aanleunwoningen zich inschrijven bij Omring. Hetzelfde geldt voor de inleunwoningen van IntermarisHoeksteen. Inschrijven voor een aanleunwoning of inleunwoning van Sweelinckhof kan via tel: 06-14340875. De overdracht heeft betrekking op 35 aanleunwoningen van Omring en 14 huurappartementen van IntermarisHoeksteen. Door deze overdracht zijn de lijnen korter geworden en is de toewijzing dichter bij de bron (Omringlocatie Sweelinckhof) terechtgekomen. De procedure van toewijzing blijft ongewijzigd.

Bij Omringlocatie Sweelinckhof kunnen mensen terecht voor verschillende soorten zorg. Naast verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg voor de bewoners van Sweelinckhof zelf, kunnen bewoners van aanleunwoningen ook rekenen op de juiste zorg. Die wordt bij de bewoners thuis geleverd door het zorgteam van Sweelinckhof.