Gemeente Lingewaal


Verslag van de Raad

Op donderdag 25 maart 2010 heeft de gemeenteraad vergaderd.

Onder meer de volgende onderwerpen zijn aan de orde geweest:

Â

Collegeonderhandelingen

Uitleg is gegeven over de gang van zaken tijdens de onderhandelingen om te komen tot een collegeprogramma, waarbij de drie beoogde wethouders G. Bel, E van Sambeek en G. van Bezooijen de uitgangspunten hebben gepresenteerd met een toelichting.

Â

Verkiezing wethouders

De heren G. Bel, E. van Sambeek en de heer G. van Bezooijen zijn benoemd tot wethouder van de gemeente Lingewaal.

Â

Onderzoek geloofsbrieven van raadsleden

De geloofsbrieven van de heren W. Viveen, R.G.T. Hoogveld en J.M. Daudeij en mevrouw A, van Baalen zijn onderzocht en in orde bevonden, waarna zij zijn toegelaten als lid van de raad van de gemeente Lingewaal.

Â

Verordening naamgeving en nummering (adressen)

De verordening naamgeving en nummering (adressen) gemeente Lingewaal is vastgesteld, onder gelijktijdige intrekking van de bestaande verordening straatnaamgeving en huisnummering van de gemeente Lingewaal, gedateerd 27 april 1995.

Â

Afscheid raadslid H. Bouthoorn

De heer H. Bouthoorn heeft om gezondheidsredenen af moeten zien van zijn raadslidmaatschap. Burgemeester L.H.M. van Ruijven-van Leeuwen en de heer F.H.J.M. Kloppenborg zijn in een dankwoord ingegaan op de 8 jaar dat de heer H. Bouthoorn lid is geweest van de gemeenteraad.

Audioverslag raadsvergadering

Het totale verslag is per agendapunt en per spreker af te luisteren op de website van Lingewaal. Ervaar nu zelf hoe dit werkt via http://lingewaal.raadsinformatie.nl