Toyota Nederland

Aygo Aspiration Red is Toyota's volgende succesnummer

Na het verkoopsucces van de Aygo Aspiration Green, introduceert Toyota de Aygo Aspiration Red. Red slaat niet alleen op het pittige karakter van de auto - de Aygo wordt geleverd met een schone, zuinige en vlotte
1.0 - maar ook op de uitvoering: het model wordt exclusief geleverd in de metallic lak Barcelona Red. Bovendien zijn interieur en exterieur onderscheidend afgewerkt zodat iedereen direct ziet dat het om een speciale uitvoering gaat.

Wie om de Aygo Aspiration Red heenloopt, kan niet om de Barcelona rode lakkleur, de in kleur meegespoten stootlijsten en de karakteristieke, nieuw ontworpen, 14 inch lichtmetalen velgen heen. In het interieur valt de chique Alcantara® bekleding op, net als het met leer beklede stuur, de leren versnellingspookknop en de toerenteller. Verder is de omlijsting van de snelheidsmeter, toerenteller en ventilatieopeningen uitgevoerd in Barcelona Red. De standaard airconditioning maakt de auto helemaal af en garandeert dat de bestuurder en zijn passagiers het hoofd koel kunnen houden.

De Toyota Aygo Aspiration Red is vanaf nu verkrijgbaar voor EUR 11.525,-. Dat betekent een klantvoordeel van ruim EUR 2.000,-.