Politie Gelderland-Zuid

Auto komt na aanrijding tegen woning tot stilstand

Nijmegen, 31-03-2010 o Woensdag, aan het einde van de middag, zijn een 48-jarige vrouw uit Nijmegen en een 56-jarige man uit Mook gewond geraakt bij een aanrijding op de Tweede Oude Heselaan.

De vrouw reed op haar fiets over de Tweede Oude Heselaan in de richting van de Tunnelweg. De 56-jarige automobilist kwam uit tegenovergestelde richting en wilde ter hoogte van een motorzaak linksaf slaan. Voor het verkeerlicht richting Tunnelweg stond een rij autos te wachten.In deze rij stond ook een bus. De buschauffeur wilde de automobilist uit Mook de gelegenheid geven de oprit van de winkel op te rijden. De automobilist had echter geen rekening gehouden met de 48-jarige vrouw die naast de bus reed en reed tegen haar aan. Als reactie kwam de man tegen een woning tot stilstand.

Beiden raakten gewond. De vrouw werd naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen. De woning raakte beschadigd. De politie maakte proces-verbaal op. (14)

Laatst gewijzigd 31-03-2010 12:19 | © Regio Gelderland-Zuid |