Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Ermelose recreatieondernemer wint prijs

Tijdens de tweede editie van het Business Event Ermelo, in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo op 23 maart, heeft Bou Breedijk van Camping de Paalberg in de categorie Midden- en Kleinbedrijf de 'ONE-Award' van het Ondernemersnetwerk Ermelo gewonnen. Hij kreeg de Award uit handen van wethouder Tom Nederveen.
De bekende tv-presentator en oud-nieuwslezer Gijs Wanders trad op als gastheer van het Business Event. "Het ondernemerschap leeft in Ermelo", zei hij. "En dat is toch knap in deze zware tijden. Namens alle ondernemers wil ik Network Business Events bedanken voor deze avond."
Juryvoorzitter Willemien Blankenaauw verscheen meerdere malen op het podium om per categorie de winnaar bekend te maken. "De jury heeft een objectieve checklist toegepast. We keken naar duurzaamheid, innovatie, durf en dergelijke zaken." Punten waarop de Paalberg hoog heeft gescoord zijn: innovatie, klantentevredenheid, duurzaamheid, investeringslef en lokale betrokkenheid.
Alle genomineerden zijn door een limousine met chauffeur opgehaald. Breedijk: "Ik ga een klein feestje vieren vanavond, ik hoef toch niet te rijden."

31 maart 2010