Vereniging Eigen Huis peilt mening hypotheekrenteaftrek

31/03/2010 14:38

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis peilt mening hypotheekrenteaftrek

Online peiling voor huiseigenaren en huurders

Amersfoort, 31 maart 2010

Vandaag gaat op www.eigenhuis.nl de landelijke peiling van Vereniging Eigen Huis van start waarin iedere huiseigenaar of huurder zijn stem kan laten horen in de discussie over de hypotheekrenteaftrek. Meedoen aan de onlinepeiling kan tot 26 april en de resultaten van het onderzoek worden in mei bekend gemaakt.

De hypotheekrenteaftrek staat door de komende verkiezingen volop in de belangstelling. Politieke partijen nemen in hun verkiezingsprogramma's plannen op om de aftrek te beperken of juist in stand te houden. Iedereen kan hier rekening mee houden bij het uitbrengen van zijn stem op 9 juni.

Vereniging Eigen Huis heeft geen politieke kleur en geeft geen stemadvies. De vereniging wil dat de mening van de burgers over dit belangrijke onderwerp gehoord wordt. Daarom zal Vereniging Eigen Huis de resultaten van de peiling aan de politiek voorleggen.

De peiling over de hypotheekrenteaftrek staat open voor zowel leden als niet-leden van Vereniging Eigen Huis en is van belang voor zowel huiseigenaren als huurders.

Ondanks een internetstoring bij de start van de peiling vanmorgen hebben in korte tijd al 6.000 mensen de vragenlijst ingevuld.





http://www.eigenhuis.nl