Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 31 maart 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 31 maart t/m zondag 11 april 2010

Woensdag 31 maart
20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het Veteranencafé, een initiatief van de heer Jan Gerritse van eetcafé Het Draeckje. Het Veteranen Instituut ondersteunt het initiatief, omdat het bijdraagt aan de versteviging van de onderlinge band tussen veteranen. Locatie: Eetcafé Het Draeckje, Hellestraat 51 te Amersfoort.

20.15 uur
Wethouder Boeve en Kruyt wonen het concert van de Johannes Passion van J.S. Bach bij. Locatie: De Xaveriuskerk te Amersfoort.

Donderdag 1 april
15.45 uur
Wethouder Boeve spreekt bij de afsluiting van het congres Marketing & Design, georganiseerd door Marketing Tribune in samenwerking met Amersfoort Creatieve Stad en VODW Marketing. Locatie: Marketing Village, Dodeweg 6 te Leusden.

16.30 uur
Locoburgemeester Van 't Erve heet nieuwe Nederlanders welkom tijdens de maandelijkse naturalisatieceremonie. Locatie: Raadszaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Zaterdag 3 april
15.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij een feestelijke bijeenkomst van de roeivereniging Hemus. Zij heffen het glas op 20 jaar roeien in Amersfoort en op het Huis van de Watersport. Locatie: Villa Hemus, Schans 20 te Amersfoort.

Dinsdag 6 april
19.45 uur
Wethouder Van Daalen spreekt tijdens de opening van het nieuwe kantoor van Humanitas Eemland. Het nieuwe kantoor wordt geopend door Lodewijk de Waal, voorzitter landelijk bureau Humanitas. Locatie: Muurhuizen 104 te Amersfoort.

Vrijdag 9 april

11.00 uur
Het bedrijf van de familie Wolfshaar is als eerste boerderij in Eemland gecertificeerd als educatieboerderij. Ter gelegenheid hiervan overhandigt wethouder Van Daalen het certificaat. Locatie: Zeldertseweg 10 te Hoogland.

14.00 uur
Wethouder Boeve is aanwezig bij de Werkconferentie over huisvesting en werkplekken voor de creatieve sector in de regio Utrecht, georganiseerd door Xpert CMKB (HKU). Locatie: dB's oefenstudio's CAB-Random 100 te Utrecht.

19.30 uur
Wethouder Boeve is aanwezig bij de Theaterpremiere 'Het geheugen van Lupo Thomas' een filmvertoning over Vathorst. Muzikant Spinvis heeft zich laten inspireren door de vraag 'Waar draait Vathorst om?' en dit verbeeld in beeld en muziek. Hij bedenkt een wonderlijk verhaal rondom sleutelmaker Lupo Thomas. Locatie: Theaterzaal van het ICOON Leeghwater 1-3 in Vathorst

Zaterdag 10 april
10.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt een welkomstwoord tijdens de beëdigingsceremonie van het 50 Natresbataljon. Locatie: het Onze Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Noot voor de redactie,