Ingezonden persbericht


Modemagazine Grazia lanceert Graziashop.nl
Eerste tijdschrift in Nederland met online modewinkel

Grazia opent op woensdag 31 maart haar eigen webshop. Daarmee is Grazia het eerste Nederlandse tijdschrift met een complete modewinkel op internet.
Alle trends vers van de catwalk, zijn nu niet alleen in het blad te vinden, maar ook meteen te bestellen op Graziashop.nl. Voor iedereen die zoekt naar de nieuwste mode-items is deze webshop `the place to be'.

Grazia kent de moderne vrouw
Grazia is hét merk voor de multimediale `360 graden vrouw'. Naast de goedlopende site van Grazia, is er nu ook een online shop. Een iPhone applicatie en een mobiele versie van internet zijn in ontwikkeling.
De webshop gaat deze week van start met een mix van Amerikaanse, Italiaanse, Franse, Nederlandse en Scandinavische merken. Zo zijn merken als: MET jeans, MuuBaa, Goosecraft, Modström, Sessun, Marlies Dekkers, Phard, Miss Sixty, Margit Brandt, S'NOB,Yarn Unit, Mads Norgaard, Samsoe & Samoe, Fornarina, Nolita, American Vintage, Aaiko, Lavand, Supertrash,Second Female, Forrest & Bob, Zoe Karssen, Kuyichi, en Patrizia Pepe, vertegenwoordigd op de site.

Voor iedere fashionista wat wils
Door de brede merkenmix die de webwinkel biedt, komen alle hedendaagse modetrends en stijlen aan bod, van `trashy chic' tot `rock chick'. Iedere week worden de nieuwste musthave mode-items toegevoegd. Tevens komt er vanaf volgend seizoen een brede schoenencollectie bij. Met de webwinkel verhoogt Grazia de service naar de modebewuste lezeres die haar fashionbehoefte graag snel, gemakkelijk en 24/7 wil vervullen.

Een cadeau voor iedereen
Om de lancering van de webshop te vieren, geeft Grazia elke klant een cadeau. Als cadeau krijgen alle klanten van woensdag 31 maart tot en met donderdag 15 april ook nog eens 20% korting op hun gehele bestelling met de speciale code die op woensdag 31 maart in de Grazia verschijnt.

Over Grazia
Grazia is de eerste wekelijkse fashionglossy van Nederland en heeft een nog steeds stijgende oplage. Grazia biedt een eigentijdse mix van high end inspirerende fashion-, beauty- en lifestyle-artikelen, actueel celebrity-news en emotionele real-life stories. De eerste Grazia verscheen in 1938 in Italië, inmiddels komt het wekelijkse modetijdschrift uit in 10 landen.

www.grazia.nl
twitter.com/grazia_NL
www.graziashop.nl vanaf woensdag 31 maart