Ingezonden persbericht


Persbericht

Barneveld, 31 maart 2010

Signingexpert Van Essen Van Raay 25 jaar

Barneveld ­ Dit jaar bestaat Signing- en sstandbouwexpert Van Essen Van Raay 25 jaar. Dat dit een feestjaar is, werd onderstreept door het binnenhalen van een prestigieuze opdracht voor lingeriemerk Hunkemöller begin dit jaar. Van Essen Van Raay is verantwoordelijk voor de fleetadvertising van de opvallende Hunkemöller-vrachtwagens en voor de indoorsigning van een groot aantal winkels.

Bijschrift: Een van de Hunkemöller-wagens, klaar voor aflevering.

Van Essen Van Raay is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat naast klanten als Hunkemöller, Wegener en Achmea ook organisaties als Expert, De Kaasspecialist en Toys XL bedient. 'De groei is gerealiseerd door onze nuchtere Veluwse mentaliteit van helderheid en doen-wat-je-zegt', stelt directeur Richard van der Hee.

Historie
Van Essen Van Raay is sinds 2004 één organisatie. Daarvoor was de Van Essen Reclamegroep vooral actief in reclame en standbouw. Van Raay Reclame kende een sterke focus op voertuigreclame. Aangemoedigd door het grote onderlinge verkeer van opdrachten besloten de eigenaren om in 2004 alle activiteiten onder één dak en één noemer te brengen. De fusie heeft de organisatie geen windeieren gelegd. Er was duidelijk sprake van synergie, waardoor het bedrijf gestaag is blijven groeien.

Overnames
Sinds 2007 is Van Essen Van Raay, onder andere door een locale overname, ook zeer actief in Apeldoorn en omgeving. Het bedrijf oriënteert zich op nieuwe overnames om ook in de toekomst verder te groeien. Het jubileum wordt de komende tijd nadrukkelijk gevierd. Een speciaal logo siert uitingen dit jaar om de zilveren mijlpaal te markeren.

bijschrift: jubileumlogo Van Essen Van Raay