Ingezonden persbericht


Persbericht

Arsys biedt Nieuwe Cloud Services voor het MKB

met Parallels Small Business Panel

'IT in a Box' oplossing ondersteunt het MKB beter

Apeldoorn, München - 31 maart 2010 - Parallels, de leidende onderneming op het gebied van Cloud Services, meldt dat Arsys gebruik gaat maken van Parallels Small Business Panel. Daardoor wordt het eenvoudiger om het MKB Cloud Services aan te bieden en het aanbod te diversifiëren waardoor het aandeel in de Europese markt van Arsys kan groeien. Spanje's grootste aanbieder van domeinnaamregistratie, webhosting en geavanceerde Internetdiensten biedt de meer dan 250.000 klanten Parallels Small Business Panel gratis op alle virtual private servers.

"Net als Parallels zijn we van mening dat het MKB de markt is met het grote groeipotentieel voor de 'cloud'. Het aanbieden van een 'IT-oplossing in a Box', zoals Parallels Small Business Panel, helpt om ons aanbod te differentiëren door het verhogen van het bereik van de diensten die wij leveren aan onze kleine zakelijke klanten", zegt Faustino Jimenez, CEO van Arsys.

Parallels Small Business Panel is een bedieningspaneel speciaal ontworpen voor kleine bedrijven. Daarvoor biedt het 'panel' eenvoudige wizards en productiviteitshulpmiddelen voor samenwerking, het delen van bestanden en business management. Gebruikers hebben toegang tot meer dan 200 applicaties die dankzij de oplossing self-service mogelijk maakt voor alle medewerkers.

"Het op eigen beheer, wizard-gebaseerde Small Business Panel zorgt ervoor dat niet-technische mensen de juiste toepassing met een enkele klik kunnen installeren, zodat zij zich op hun core business kunnen richten, zonder afhankelijk te zijn van zware IT-investeringen. Daardoor is het zeer aantrekkelijk voor kleine bedrijven", aldus Faustino Jimenez.

Parallels Small Business Panel biedt gebruikers een intuïtieve interface. Deze is ontworpen om medewerkers verbinding te laten maken met de juiste applicaties en kan met een enkele klik worden geïnstalleerd zonder dat een speciale training of technische kennis nodig is. Daarnaast omvat Parallels Small Business Panel de extra functionaliteit van gratis Parallels oplossingen zoals Parallels Sitebuilder en Parallels Power Pack en andere toepassingen, waaronder Wordpress, SugarCRM, Droopal en Mambo.

"Dit is een van onze meest succesvolle productintroducties; het levert rendabele diensten voor kleine bedrijven. Parallels Small Business Panel vult de groeiende IT-behoeften van het MKB", zegt Jack Zubarev, President, Service Provider Division bij Parallels. "Parallels biedt echt meer - samen met innovatieve Cloud-dienstverleners zoals Arsys - en we zetten ons in voor het leveren van producten die hen in staat stellen verder te gaan dan elementaire hosting services en meer toegevoegde waarde te bieden voor toepassingen en diensten."

###

Over Parallels
Parallels is wereldwijd marktleider op het gebied van virtualisatie- en automatiserings­software die het computergebruik optimaliseert voor consumenten, bedrijven en cloud service providers op alle belangrijke hardware, besturingssystemen en virtualisatieplatformen. Parallels - opgericht in 1999 - is een snelgroeiende onderneming met 700 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie: www.parallels.com.

Over Arsys
Arsys heeft sinds de oprichting in 1996 een pioniersrol gespeeld bij de registratie en de domeinnamen service in Spanje en is momenteel een vooraanstaande aanbieder voor domeinnaamregistratie, webhosting en geavanceerde Internetdiensten en zeer hoog aangeschreven in Europa. De Groep heeft meer dan 675.000 domeinnamen in beheer en wereldwijd meer dan 250.000 klanten. Voor meer informatie over Arsys: www.arsys.net




Ingezonden persbericht