Ingezonden persbericht


Persbericht

Pascal Herijgers aangesteld als nieuwe Product- & Releasemanager bij Trinicom

Wilp, 31 maart 2010 -- Trinicom, marktleidend leverancier van geavanceerde softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, heeft per 1 maart Pascal Herijgers aangesteld als Product- & Releasemanager. Herijgers begeleidt in deze functie het proces van het uitbrengen van nieuwe releases. Daarnaast houdt hij zich bezig met het onderzoeken van de marktvraag en de vertaling hiervan naar nieuwe of gewijzigde features in toekomstige releases van Trinicom T5.

Pascal Herijgers is afkomstig van Ordina, waar hij als Lead Business Analist bij Rabobank betrokken was bij de ontwikkeling van het internetportaal als onderdeel van het overkoepelende CRM-programma. Herijgers was verantwoordelijk voor alle functionele aspecten van het internetportaal van Rabobank, en stuurde tevens de business analisten aan.

Daarvoor vervulde Herijgers uiteenlopende management posities op het gebied van E-business bij Achmea waar hij tevens zijn professionele carrière startte. Pascal Herijgers heeft de opleiding Bedrijfkundige Informatica afgerond op de HEAO in Sittard, waarna hij Bedrijfskunde studeerde in Zeist en Master of Marketing werd aan TiasNimbas in Tilburg.

"Mijn verwachtingen bij Trinicom zijn hoog gespannen. Ik ben erg enthousiast over de professionele en positieve sfeer die ik bij Trinicom aantref en gebruik dit graag bij het leveren van een kwalitatief hoogstaand product", aldus Herijgers. "Buiten het feit dat het vakgebied klantcontact me enorm aanspreekt, liggen mijn drijfveren vooral op het raakvlak van IT en Marketing. Binnen Trinicom zal ik als Release manager de toekomstige releases van het belangrijkste product van Trinicom, T5, in goede banen leiden. Als Product manager richt ik mij vooral op de vertaalslag tussen de marktvraag en relevante features voor het product of de service. Juist in de koppeling tussen deze vakgebieden ligt naar mijn idee de grootste toegevoegde waarde voor de toekomst."

Wilco Rietberg, directeur van Trinicom: "Ik ken Pascal Herijgers als een bevlogen professional. Hij deelt zijn kennis en inzet erg goed met zijn omgeving en ik ben ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan verdere professionalisering en groei van Trinicom en T5."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 - E-mail: marketing@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel "De Lathmer" in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management, live chat, call management en brief, fax en baliecontact. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: Trinicom 5 (T5(TM)). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale T5 Web selfservice. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde Customer Interaction Management software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, waaronder Agis Zorgverzekeringen, Albert Heijn, Albumprinter, Arke, Cendris, Cheaptickets.nl, De Kindertelefoon, Rabobank, Telfort, Univé, Universiteit Utrecht en Vrij Uit. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.