Hair Square voor de 4e keer genomineerd voor de Coiffure Award


Wint Roselijn Kok op 9 mei de prestigieuze Coiffure Award 2010

ZWIJNDRECHT, 20100331 -- Vier keer op rij worden genomineerd, een prestatie om trots op te zijn, maar is het voldoende om ook daadwerkelijk een Award in de wacht te slepen? Dit jaar zijn er maar liefst drie hairstylisten van Hair Square die een gooi hebben gedaan naar het hoogste niveau.

Roselijn Kok, Marianne Leendertse en Peggy Wassink hebben letterlijk en figuurlijk de grens opgezocht. Na het zorgvuldig uitzoeken van de modellen, talloze uren van brainstormen en voorbereiding zijn de dames naar Duitsland gegaan voor de fotoshoot, verzorgt door fotograaf Ivo Rikkert.

Het resultaat liegt er niet om en de fotoreportage is zeer indrukwekkend. De foto´s zijn beoordeeld door een (inter)nationale jury, met onder andere Mari van de Ven, Fiona Hering, Mariëlle Bastiaansen, Ad en Jane Peters etc.

Vrijdag 26 maart, de uitslag van de nominaties zijn bekend. Voor de tweede keer is Roselijn Kok genomineerd in de categorie "Dames". De winnaar van de Coiffure Award zal bekend worden gemaakt op 9 mei tijdens een groots opgezet gala welke plaats vindt in het RAI Elicium te Amsterdam.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige foto's van Roselijn, Marianne of Peggy dan ben je van harte uitgenodigd om ze te bekijken in de Salon in Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht of neem een kijkje op de website www.hairsquare.nl.





Ingezonden persbericht