Persbericht

Topsprekers op het podium tijdens B2B Marketing Forum ~ Seth Godin verzorgt keynote tijdens eendaags congres in Amsterdam ~

Amstelveen, 26 januari 2010 - Op 31 maart 2010 vindt in de Westergasfabriek in Amsterdam het B2B Marketing Forum plaats. Dit eendaagse congres is bedoeld voor marketeers die werkzaam zijn in het B2B-segment om inspiratie op te doen en te netwerken met vakgenoten. Seth Godin, marketing guru en auteur van internationale marketing bestsellers, verzorgt de keynote. Het programma voor het evenement, georganiseerd door B2B marketingbureau spotONvision, is inmiddels rond en te vinden op www.b2bmarketingforum.nl.

Martijn Aslander, mede-oprichter van Elvenstone en van de Lifehacking Acadamy, zal optreden als dagvoorzitter. Verder ligt de focus geheel op inhoud en inspiratie voor B2B marketing- en communicatieprofessionals tijdens het B2B Marketing Forum.

Shimon Ben Ayoun, Managing Partner bij spotONvision, over het sprekersprogramma: "We hebben gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland die over typische B2B marketing en communicatieuitdagingen spreken, zoals over marketing in lange verkooptrajecten, over de samenwerking tussen marketing en sales, over leadgeneratie, over content- en community marketing, over succesvolle e-mailcampagnes in B2B en uiteraard over social media."

De organisatie streeft uiteraard naar een goede balans als het gaat om het programma-aanbod: "Met Seth Godin hebben we een perfecte bron voor inspiratie, maar ook van de andere sprekers, zoals Adam Needles van Silverpop, Tamara Gielen, email-marketing specialist, Yvonne van Bokhoven, VP LEWIS Communications, Ludo Voorn, Hoofd Marketing bij REAAL, en vele anderen, zijn wij overtuigd van de meerwaarde die ze vakgenoten kunnen bieden. Met een gevarieerd aanbod van sprekerssessies en hands-on workshops hopen wij bezoekers van het eerste B2B Marketing Forum in Nederland te inspireren en hen in een informele sfeer in staat te stellen om van elkaar te leren", aldus Shimon Ben Ayoun.

Tijdens het evenement worden ook de eerste Nederlandse B2B Marketing Award en B2B Communicatie Award uitgereikt. Op de website www.b2bmarketingforum.nl/awards is meer informatie te vinden over de awards en hoe kandidaten kunnen meedingen.

Voor meer informatie over het programma of om je aan te melden als deelnemer, zie: www.b2bmarketingforum.nl . Tot en met 31 januari geldt een Early Bird korting van 200 euro.