Gemeente Gilze en Rijen

Samen op de fiets voor een nieuw wereldrecord!

Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) en de Fietsersbond willen op woensdag 31 maart 2010 tussen 12.00 en 13.00 uur een nieuw wereldrecord vestigen. Het doel is om een miljoen mensen tegelijk op de fiets te krijgen. Namens beide organisaties roept de gemeente Gilze en Rijen bedrijven en inwoners op om mee te doen.

Mogelijkheden te over en alles mag! Als het maar op 31 maart tussen 12.00 en 13.00 uur gebeurt. Om deel te nemen aan de recordpoging moet u minimaal een half uur actief zijn. Binnen onze gemeente kunt u diverse fietsroutes volgen. Op www.ontdekgilzerijen.nl treft u ze aan.

Met de actie willen de NISB en de Fietsersbond laten zien dat fietsen een gemakkelijke manier is om aan de dagelijkse dosis beweging te komen.

Doe mee en meld u aan
Meedoen is eenvoudig, aanmelden ook. Ga naar www.heelnederlandfietst.nl en geef daar op met hoeveel deelnemers u op 31 maart meedoet.

Bij deelname ontvangt u een herkenbaar geel met oranje fietslint voor iedere deelnemer (op = op) en een vermelding op de website www.heelnederlandfietst.nl. Op de site vindt u tevens verschillende promotiematerialen en (PR)tips om uw evenement in het zonnetje te zetten.

Vragen kunt u mailen naar info@heelnederlandfietst.nl of wj.den.besten@gilzerijen.nl

Deze actie past prima in het beleid dat de gemeente Gilze en Rijen voert op het gebied van milieu en duurzaamheid. Fietsen is niet alleen gezond maar ook goed voor het milieu. Meer informatie over het duurzaamheidsbeleid van de gemeente kunt u krijgen via Hans Overbeeke, tst. o161-290252.