Ingezonden persbericht


Utrecht, 16 maart 2010

Het ultieme kijkboek:

Zuid-Afrika

Een oogstrelend avontuur

Wie dit voorjaar Zuid-Afrika zegt, noemt het land waarschijnlijk in één adem met het WK Voetbal 2010. Maar Zuid-Afrika is veel meer dan het gastland van een sporttoernooi. Met zijn schitterende natuurparken en rijke cultuur is het land een vakantiebestemming in opkomst. Het boek Zuid-Afrika - een oogstrelend avontuur neemt de lezer mee op reis langs alle facetten van dit schitterende land.

Zuid-Afrika -
Een oogstrelend avontuur
Papieren band, 512 pagina's
ISBN 978 90 215 4765 7
Prijs: ¤ 25,00
Verschijningsdatum:
31 maart 2010

Sinds er in 1990 een einde kwam aan de Apartheid ontwikkelde Zuid-Afrika zich geleidelijk tot een moderne natie, waarin echter ook de tradities niet worden vergeten. De prachtige natuur, de kleurrijke bevolking, de rijke historie en het gunstige klimaat maken van Zuid-Afrika een fantastische reisbestemming.

Zuid-Afrika - een oogstrelend avontuur maakt een reis langs stad en platteland, heden en verleden, cultuur en natuur. De ruim 400 kleurige, indringende foto's geven een prachtig inzicht in het leven van alledag, in al zijn schoonheid en ruwheid.

Naast Zuid-Afrika - een oogstrelend avontuur heeft Kosmos Uitgevers twee handige boeken die een reis naar dit prachtige land veraangenamen:
* Wat & Hoe Reisgids Zuid-Afrika: het beste van Zuid-Afrika in één praktische reisgids bijeengebracht. Prijs: ¤ 15,95;
* Wat & Hoe Afrikaans: met deze taalgids kan iedereen zich verstaanbaar maken. Prijs: ¤ 7,50.




Ingezonden persbericht