Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Leiden, 30 maart 2010

Leiden op Event 2010

Woensdag 31 maart en donderdag 1 april kunnen congres- en evenementorganisatoren Leiden ontdekken in de Leiden-stand op Event 2010 in de Jaarbeurs te Utrecht. Leiden wordt vertegenwoordigd door Leiden Marketing, Corpus Experience, Holiday Inn Leiden, Paans Events, Pieterskerk, Stadsgehoorzaal en Van der Valk Hotel Leiden.

Laat u als organisator van congressen, seminars, bijeenkomsten, productpresentaties en beurzen verrassen door de unieke sfeer in Leiden. Leiden is bijzonder, een stad om te ontdekken, iedere keer opnieuw.

De bezoekers aan de stand kunnen zien dat Leiden verrassende en unieke locaties heeft voor congressen en evenementen in alle soorten en maten. Daarnaast is de ligging van de stad zeer gunstig, midden in de Randstad en Schiphol is zeer dichtbij. Leiden is de stad van persoonlijke aandacht, de interactie, de intimiteit en van de verrassing.

Primeur
Gedurende deze twee beursdagen wordt ook de eerste uitgave van de zakelijke brochure van Leiden uitgegeven. Hierin is alles te vinden op het gebied van zakelijke evenementen, congressen en de reisindustrie. De brochure is veelzijdig qua onderwerpen als overnachten, eten en uitgaan, maar ook inspiratieprogramma's zijn erin te vinden.

Event 2010
De vorige editie, Event 2009, trok 11.437 beslissers uit de event-, marketing- en communicatiebranche naar de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie, kijk op www.event.nl

Noot voor de redactie.