Persbericht

Angnieta Snoek winnaar ZONE 2010 Award 2010

Tijdens de netwerkbeurs ZONE 2010 is Angnieta Snoek van Snoek Advies winnaar geworden van de ZONE 2010 Award. Bert Breukers van ROZ Twente reikte de prijs u it names de jury. Zijn oordeel over de terechte winnaar: "Angnieta heeft zich zeer actief bewogen op beide beursdagen. Ze was overal te zien, in haar stand en daarbuiten. Een bezige bij die ook in haar pitch zichzelf perfect wist te profileren".

De jury bestond uit Ton te Vergert (KVK Oost Nederland), Dennis Bouwman (FNV Zelfstandigen) en Bert Breukers (ROZ Twente). De drie heren hebben zich incognito laten inspireren op beide beursdagen door alle 70 standhouders.

Angnieta was zeer verrast met het prachtige spekstenen beeld. Een hartvorm met gladde en ruwe oppervlakten, gemaakt door Lenie Davina."Ik ben helemaal buiten zinnen, zo blij". Op de vraag hoe zij zich heeft gemanifesteerd op de beurs antwoord ze: "Ik heb met jongleerballen en foto's van mensen in de stand bezoekers getrokken. Mensen verbinden zit in mijn bloed, dat is wat ik doe en waar ik heel blij van wordt. Plezier, trots en energie losmaken bij mijn klanten, dat is het doel van mijn werk. Ik ben nog maar drie jaar zzp' er en dan al onderscheiden worden voor mijn zichtbaarheid en verbindingen leggen, daar ben ik dan weer trots op!".

Fotoonderschrift: Amnita Ramnarain (Twentse zakenvrouw 2009 reikt Angnieta Snoek de award uit (foto: Marije Weterings).


---