Ingezonden persbericht

Start Oranje Trophy 2010, de aftrap van het WK seizoen
Oranjekaravaan begint aan monstertocht van 20.000km over land naar Zuid-Afrika

AMSTERDAM, 1 april 2010 - Aanstaande zaterdag 3 april 2010 vindt het vertrek plaats van De Oranje Tropy vanaf het Olympisch Stadion in Amsterdam. We nodigen je graag uit het afscheid bij te wonen van de jongens en meiden die een monstertocht gaan ondernemen door van Amsterdam naar Kaapstad te rijden. Zij worden onder andere uitgezwaaid door Erica Terpstra, Rob en Richard Witschge, Annemarie Ferns (Board Memeber SANEC & Country Manager South Africa Tourism) en Jokko de Wit (Oranjecamping). Je bent van harte welkom vanaf 10:00 uur tot 12:15 uur.

De Oranje Trophy rijdt in tien weken 20.000km van Amsterdam naar Kaapstad, speelstad van de FIFA World Cup 2010 en gastheer van de wedstrijd Nederland - Kameroen. De groep bestaat uit 22 oranje voertuigen met 44 avonturiers tussen de 22 en 30 jaar. Het doel is om samen, als team, te finishen op het WK en de 'oranjeboodschap' onderweg uit te dragen. Eenmaal op het Afrikaanse continent bezoekt De Oranje Trophy diverse sportontwikkelingsprojecten die worden ondersteund door de 3e Helft.

De Oranje Trophy verlaat via de A10, A2 en A12 Nederland. Bijgaand vind je de flyer over het exacte programma van het vertrek. Voor meer informatie over dit project: www.oranjetrophy.nl.

# # #