ID&T

Anthem Trance Energy door Sander van Doorn

14-01-2010 - Zaterdag 3 april staat de Jaarbeurs in het teken van trance in al haar verschijningsvormen, gebracht door de grootste artiesten ter wereld. Vanuit alle continenten weten liefhebbers hun weg te vinden naar Utrecht, voor de 17de editie van Trance Energy. Een van de mannen die dit jaar het dak eraf gaat blazen is Sander van Doorn: het officiële Trance Energy anthem van dit jaar, getiteld `Renegade', is van zijn hand.

Sander van Doorn is het paradepaardje van de hedendaagse Nederlandse dancescene. Hij remixte diverse tracks van artiesten als The Killers, Arctic Monkeys, Tiësto, Armin van Buuren en vele anderen. Hij behaalde dit jaar een prestigieuze tiende plaats in de DJ Mag top 100, waarmee zijn naam ook ver buiten onze landsgrenzen een begrip is. Met de gigantische afsluitingsshow op de mainstage van Mystery Land nog vers in het geheugen, kijken we uit naar set van Sander op Trance Energy. De officiële release van `Renegade', uitgebracht op Spinnin Records, vindt plaats op 22 maart. De track is dan verkrijgbaar via Dance-Tunes.com en een aantal andere downloadportals, meer informatie hierover vind je op Trance-Energy.com.


Per 1 januari 2010 zijn tickets online verkrijgbaar via www.Trance-Energy.com en www.ID-T.com. De ticketprijs is EUR 47,50 ex fee.

Trance Energy
3 April 2010
Jaarbeurs Utrecht

www.Trance-Energy.com