Ingezonden persbericht


31 maart 2010, Kampen

Lancering IJsseldeltagids 2010

De nieuwe IJsseldeltagids is een feit. Op zaterdag 3 april a.s. wordt de IJsseldeltagids 2010 gelanceerd door gedeputeerde Theo Rietkerk. Op het zeilschip de Koh-ï-Noor, die tijdens Sail Kampen aan de IJsselkade ligt, vindt de lancering plaats. Na 3 april zal de IJsseldeltagids ook bij alle VVV's in de regio verkrijgbaar zijn.

Varen met de IJsseldeltagids
Bent u ook weleens op zoek naar dat ene leuke winkeltje in Kampen, of zoekt u een leuke slaapplaats voor een weekendje weg in de IJsseldelta? In de nieuwe IJsseldeltagids 2010 staan alle deelnemers van de VVV's Kampen, Zwolle, Hasselt, en Zwartsluis vermeld. In de gids is alle informatie te vinden over toeristische en recreatieve activiteiten, eten en drinken, verblijfsaccommodaties en evenementen in de gemeentes Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Zo kunt u dus gemakkelijk een leuke dag organiseren in de IJsseldelta. Natuurlijk blijft de IJsseldeltagids niet alleen bij vermeldingen op het land. Ook zijn er vaarverhalen te lezen over de IJsseldelta en komen de vaartips uitgebreid aanbod. In deze waterrijke regio is het dan ook heel toepasselijk om de lancering van de gids op het water te doen. Sail Kampen is dan natuurlijk hèt nautisch evenement om de IJsseldeltagids te lanceren. VVV/ANWB winkel Kampen te water

Op 3 april a.s. gaat de VVV/ANWB winkel in Kampen te water. De winkel opent namelijk voor één ochtend zijn vestiging op de Koh-ï-Noor die tijdens Sail Kampen aan de IJsselkade ter hoogte van nummer 55 zal liggen. Kom ook naar de VVV/ANWB winkel op het water. Bekijk de Koh-ï-Noor van binnen en neem een gratis goodiebag mee. Wees er snel bij want op is op. Openingstijden zijn van 10.00 tot 13.30 uur.