Vitesse-fans scoren met hulp van Zuka.nl

02/04/2010 10:18

Triple Double B.V.

Bezoekers van de wedstrijd Vitesse - FC Groningen, zaterdag 3 april in GelreDome in Arnhem, krijgen een doelgericht steuntje in de rug van hoofdsponsor Zuka.nl. Voetbalfans die hun huis willen verkopen, kunnen een gratis Te Koop-bord afhalen om via Zuka.nl hun woning beter, goedkoper en grootschaliger onder de aandacht te brengen.

De actie van hoofdsponsor Zuka.nl wordt tijdens de wedstrijd op ludieke wijze onder de aandacht van de supporters gebracht met behulp van twee Te Koop-borden aan de dug-out van Vitesse. De oranje Te Koop-borden, zogenaamde V-borden van karton die onder meer op ramen kunnen worden geplakt, zijn na de wedstrijd af te halen in de Fanzone van GelreDome. Met de actie wil Zuka.nl voetballiefhebbers, die hun huis door de huidige slechte omstandigheden op de woningmarkt maar moeilijk kunnen verkopen, een helpende hand bieden.

Meer aandacht

De internetmakelaar, die door zijn formule in korte tijd populair werd onder huizenverkopers én kopers en inmiddels zo'n 233.000 woningen op de website te koop heeft staan, gaat ervan uit dat de Te Koop-borden maar liefst 400% meer aandacht van het publiek genereren. Zuka.nl is sinds januari 2010 hoofdsponsor van Vitesse. De Arnhemse club speelt zijn uitwedstrijden in oranje shirts, de opvallende huiskleur van de makelaar. Zuka.nl wil in korte termijn nog meer naamsbekendheid bij het grote publiek krijgen. Vitesse is in de ogen van Zuka.nl een moderne, op de toekomst gericht club. Dat sluit goed aan bij het internetplatform en de visie van Zuka.nl, aldus directeur Ron van Veldhoven van Zuka.nl.





http://www.zuka.nl