Ingezonden persbericht

IN COLOSSEUM MUSIC CLUB (GO PLANET) - ENSCHEDE

WE ALL LOVE 80'S & 90'S

Op vrijdag 3 april komt "WE ALL LOVE 80'S & 90'S!" eindelijk naar Enschede! Na vele succesvolle edities elders in het land presenteert Radio Veronica de volgende editie van WE ALL LOVE 80's & 90's in Colosseum Music Club (Go Planet). Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Colosseum Music Club.

WE ALL LOVE 80'S & 90'S neemt je op zaterdag 6 maart mee terug in de tijd, naar de hoogtijdagen van ABBA, Wham! en Ron's Honeymoonquiz! Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je uit je dak ging op 'Like a virgin' van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens WE ALL LOVE 80's & 90's! Maak de dansvloer onveilig en ga als vanouds uit je dak op alle grote hits van Nena, The Beasty Boys en Michael Jackson, dans op 'Dancing Queen' van ABBA en rock met Kiss op 'I was made for loving you'. Terwijl jij een ouderwets potje Duckhunt speelt op de Nintendo bezorgen de VJ's van WE ALL LOVE 80's & 90's je de beste flashbacks naar de tijd waarin je thuisbleef voor Baywatch en aan de buis gekluisterd zat om niets te missen van Arnie Alberts. Zoek dus je schoudervullingen op, trek je housebroek aan en kom naar de Colosseum Music Club!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80's & 90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. WE ALL LOVE 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Monza Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en Off Corso Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.



Ingezonden persbericht