Ingezonden persbericht


Persbericht

SPECIAL PERFORMANCE ARMIN VAN BUUREN OP TRANCE ENERGY

Nog twee weken te gaan voordat het grootste trance evenement ter wereld in het centrum van de lage landen neerstrijkt. Trance Energy is klaar voor de ontvangst van feestvierders vanuit alle windstreken. Het programma, lovend ontvangen door de internationale trance scene, wordt uitgebreid met een special performance van de Number One DJ of the world: Mr. Armin van Buuren.

Armin verblijft op 3 april in New York voor de viering van de 450ste aflevering van zijn populaire radioshow 'A State Of Trance'. Maar als internationale danceleider wilde hij graag iets doen voor zijn fans aan de andere kant van de wereld. Dankzij de hedendaagse communicatietechnologie is het mogelijk Armin tijdens Trance Energy per satellietverbinding een kort optreden te laten verzorgen vanuit New York; een performance nog nooit eerder op deze manier vertoont, mogelijk gemaakt door Vodafone..

Tickets zijn online verkrijgbaar via www.Trance-Energy.com en www.ID-T.com. De ticketprijs is ¤ 47,50 ex fee. Kaarten zijn ook te koop bij Primera, check www.primera.nl voor de voorverkoopadressen.

Trance Energy
3 April 2010
Jaarbeurs Utrecht

www.Trance-Energy.com

PREPARE TO DANCE

//////EINDE PERSBERICHT//////

(