Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

EggRunners gaan 56 ziekenhuizen en instellingen bezoeken! De paashaaspakken worden weer uit de kast gehaald.

De 6e EGG RUN in Nederland start op paaszaterdag 3 april 2010 in Roden, Veghel, Breda en Amsterdam.

Honderden motorrijders hebben zich al aangemeld via het formulier op de website. Aanmelden kan nog steeds en de organisatie roept motorrijders op dit alsnog te doen!, kan er voldoende koffie/thee en belegde broodjes worden klaargezet op de verzamelplaatsen.

De deelnemende motorrijders verzamelen zich tussen 10.00 en 12.00 uur op de parkeerterreinen van v/h Cordis Europa aan de Ceintuurbaan-Noord in Roden, langs de Corridor in Veghel, op de ArenA Boulevard in Amsterdam en aan de Galderseweg in Breda.

Daar stellen ze zich op in groepen, om de 56 aangemelde ziekenhuizen en instellingen door geheel Nederland te bezoeken en de daar opgenomen patiëntjes en cliënten/bewoners, maar ook de verpleegkundigen, paaseieren en knuffels te brengen.

Om 11.30 uur wordt in Veghel een cheque aangeboden aan Villa Pardoes, zijnde de netto opbrengst van de EggRun in 2009. Ook gaat er in Roden nog een bedrag naar Stichting "Onze Kids" om te helpen bij de realisering van een praalwagen tijdens de Rodermarktparade in september. .
In Roden wordt om 12.00 uur gestart met een defilé waarna de groepen aansluitend vertrekken naar de ziekenhuizen. Amsterdam zal weer iets speciaals organiseren. In Veghel en Breda zal het vertrek van de motorrijders op ludieke wijze geschieden.

Meer informatie treft u aan op: www.eggrun.nl

Indien u nog vragen heeft, kunt u uiteraard contact opnemen met de plaatselijke organisatie.


Organisatie Roden: Organisatie Amsterdam: Organisatie Veghel: Organisatie Breda:

Roel Kuper Roland Jonkhoff Robert van Zalinge Rob van der Putten (06-53165027) (06-54648178) (06-13676607) (06-21566376)


---- --