Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KINK FM LIVE VANAF PAASPOP

Hilversum, 31 maart 2010 | Aankomend weekend staat KINK FM helemaal in het teken van het festival Paaspop. Op zaterdag 3 en zondag 4 april zendt het station met de betere pop- en rockmuziek tussen 17.00 en 21.00 uur live uit vanaf Paaspop. Zo zijn er live optredens en interviews met artiesten te horen als: K's Choice, Moss, Moke, The Van Jets en Destine.

Al vele jaren is KINK FM partner van Paaspop, het allereerste Nederlandse festival van het jaar, dat op 3 en 4 april wordt gehouden. Op beide dagen zendt KINK FM live uit vanaf het rock & popfestival. De KINK FM-DJ's ontvangen in de studio bij het Jack Daniel's-podium de volgende artiesten: Moke, Customs, Destine, Moss, The Mad Trist en K's Choice. Verder hoor je live opnames van de bands op het Jack Daniel's Stage, waaronder: Year Long Disaster, Moss, Moke, Drive Like Maria, The Mad Trist, Customs en The Van Jets.

KINK FM OP PAASPOP

De live uitzending op Paaspop wordt gepresenteerd door de KINK FM-DJ's Martijn Biemans, Metha de Vos, Mark van der Molen, Bastiaan Nagtegaal en Nando Kok. Kijk voor meer informatie over de locatie-uitzending op kinkfm.com.

KINK FM

KINK FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op KINK FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. KINK FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je KINK TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.

KINK FM is onderdeel van de V-Ventures.

Noot voor de redactie |