Ingezonden persbericht


Thule Towing Systems sponsort Dukes of Meppel voor Oranje Trophy 2010

Specialist in trekhaken ondersteunt deelnemers aan rally op weg naar Kaapstad

Staphorst, 2 april 2010 - Thule Towing Systems, onderdeel van de Thule Group en Europees marktleider op het gebied van trekhaken voor personenwagens, kondigt aan het team Dukes of Meppel, bestaande uit Menno Leeuwerink en Persijn Bijker, te sponsoren voor de Oranje Trophy 2010.

Op 3 april zullen 20 oranje voertuigen met meer dan 40 avonturiers vertrekken voor een tocht van 20.000 kilometer door 15 landen naar het WK voetbal in Kaapstad. Tijdens de tocht zullen de deelnemers werken aan verschillende projecten ten behoeve van de ontwikkeling van het Afrikaanse continent.

Positieve bijdrage
Met deelname aan project wil Thule Towing Systems bijdragen aan deze samenwerking van jonge avonturiers die de uitdaging aan gaan om het eindpunt Kaapstad te bereiken maar ook op locatie de handen uit de mouwen willen steken.

Martin Haak, Vice President Sales bij Thule Towing Systems, verklaart: "Het doet ons plezier een steentje bij te kunnen dragen aan deze indrukwekkende tocht met Thule producten. Ons bedrijf staat voor zekerheid, betrouwbaarheid en innovatie, waarden die ook zeker van pas zullen komen tijdens deze rally. Wij wensen de Dukes of Meppel heel veel succes en plezier toe."


Ingezonden persbericht