Ingezonden persbericht



---


Persbericht
6 april 2010, Kampen

Geslaagde lancering IJsseldeltagids 2010!

Op zaterdag 3 april jl. is de IJsseldeltagids 2010 gelanceerd door gedeputeerde Theo Rietkerk op het zeilschip de Koh-ï-Noor. De IJsseldeltagids kwam in een koker uit een 12 meter hoge mast naar beneden `zeilen'. Na deze feestelijke lancering was de gids ook voor de bezoekers van Sail Kampen beschikbaar.
Varen met de IJsseldeltagids
Sail Kampen is natuurlijk hèt nautisch evenement om de IJsseldeltagids te lanceren. Op zaterdag 3 april jl. was de VVV/ANWB winkel 's ochtends te bezoeken op de Koh-ï-Noor. In de middag vond de lancering van de IJsseldeltagids plaats. Gedeputeerde Theo Rietkerk haalde samen met Henk van Voorveld (directeur RBT) en wethouders Cor Adema en Bert Boerman de gids uit de mast van het schip. IJsseldeltagids gratis verkrijgbaar
De eerste reacties van gedeputeerde, wethouders en genodigden over de nieuwe IJsseldeltagids waren zeer enthousiast. De gids is bij hen goed ontvangen. Er staat leuke en interessante informatie in over de regio IJsseldelta. Echt een exemplaar om te bewaren! De IJsseldelta is ook voor u gratis verkrijgbaar bij de VVV winkels in de IJsseldelta en online door te bladeren op www.vvvijsseldelta.nl.

Ingezonden persbericht