Ingezonden persbericht


NIEUWE ORIGINELE DISNEY FILM SKYRUNNERS IN PREMIERE OP DISNEY XD

Hilversum, 18 februari 2010 Op zaterdag 3 april gaat de film Skyrunners in premiere op Disney XD. De film begint om 16.30 uur en is speciaal voor Disney XD gemaakt. De hoofdrol wordt gespeeld door Kelly Blatz, de acteur die ook de hoofdrol speelt in de Disney XD serie Aaron Stone.

De broers Nick (Kelly Blatz) en Tyler (Joey Pollari) ontdekken dat er een kleine UFO is neergestort in het dorp waar ze wonen. Ze gaan op onderzoek uit ze ontdekken dat er leven in het ruimtevaartuig zit. Tyler ontwikkelt onverwacht bijzondere gaven en de broers ontdekken een buitenaards complot. Als Tyler gevangen wordt genomen probeert Nick zijn broer te redden voor het te laat is.

Speciaal voor Disney XD-kijkers is er op 14 maart een exclusieve voorpremiere van de film op het Disney-hoofdkantoor. Kids die hierbij willen zijn kunnen vanaf 26 februari via www.disneyxd.nl laten weten waarom zij daarbij willen zijn. En maken zo kans om bij deze speciale premiere te zijn. Daarnaast is op zondag 21 maart om 16.40 uur een exclusief interview te zien tussen Koert-Jan de Bruijn en Kelly Blatz. De Disney XD-presentator gaat de uitdaging aan met de acteur en probeert hem al gamend te interviewen. Om 17.30 uur is er alvast een voorproefje van de film te zien in de Skyrunners Sneak Peek.

Disney XD is dé nieuwe televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! De nieuwe televisiezender is sinds 1 januari dagelijks te zien van 06.00 's ochtends tot 18.00 's avonds en digitaal 24 uur te ontvangen via UPC op kanaal 503.