TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 30-03-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 3 april
Radio 2 - 16.00 uur

EEN UUR LANG JAN SMIT IN TROS MUZIEKCAFÉ

Jan Smit is komende zaterdag, 3 april, met zijn band een uur lang te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. Afgelopen week is zijn nieuwe album 'Leef' met twaalf nieuwe liedjes uitgekomen. Alle nummers zijn geschreven door Jan zelf, hier en daar muzikaal bijgestaan door Thomas en Cees Tol. Jan brengt een aantal songs live ten gehore tussen 17.00 en 18.00 uur.

In het eerste uur van TROS MUZIEKCAFÉ treden de volgende artiesten op:

Big, Black & Beautiful. Drie kernachtige woorden die volledig van toepassing zijn op deze Sisters of Soul. Het eerste studio album van Big, Black & Beautiful barst uit zijn voegen met up-tempo tracks & ontroerende ballades. Een combinatie van bekende en onbekende covers afgewisseld met vier tracks, die door de dames zelf zijn geschreven. Op vrijdag 23 april staan zij in de Heineken Music Hall, komende zaterdag eerst in het TROS MUZIEKCAFÉ.

Jon Allen. Met gemak wisselt de 32-jarige Engelse singer-songwriter Jon Allen blues, folkballads, soul en rhythm & blues af. En soms combineert hij de genres zelfs in een song. Zijn debuutalbum 'Dead Man's Suit' blaast sixtiessoul en sixties folkrock nieuw leven in. Niet vreemd dus dat er ook vleugjes Bob Dylan, Crossby, Stills & Nash, James Taylor en The Beatles terug te horen zijn.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl