Lady Gaga à la Rajacenna


VLAARDINGEN, 20100403 -- Na het overweldigende succes van de 'Me drawing Justin Bieber' youtube-video, die binnen een maand tijd meer dan 50.000 views kreeg, is het nu de beurt aan Lady GaGa die in dit nieuwe filmpje op wonderbaarlijke wijze getekend wordt door Rajacenna.

De 17-jarige Rajacenna, die afgelopen maand plotseling internationaal doorbrak met haar realistische tekeningen, is nog maar net bekomen van het snelle succes en alle bijbehorende persaandacht en tekenopdrachten. Eind vorig jaar werd ze ontdekt en benaderd door een Amerikaanse uitgeverij met het verzoek om werk van haar te publiceren in `Amazing pencil portraits 2'. Dit boek bevat potloodportrettekeningen van de talentvolste tekenartiesten ter wereld. Volgens kenners is er niemand die op zo'n jonge leeftijd zo'n talent voor realistisch tekenen van portretten bezit.

Het jonge linkshandige tekentalent begon een half jaar geleden met realistisch portrettekenen, zonder ook maar iets van de technieken af te weten. Nu ze dagelijks tekent en haar eigen stijl en techniek in snel tempo heeft ontwikkeld, verbazen velen zich over de kwaliteit van haar tekenwerk en krijgt ze tekenopdrachten uit binnen- en buitenland.

www.rajacenna.com





Ingezonden persbericht