Gratis safety check op TOTAL stations

29/03/2010 12:18

TOTAL Nederland N.V.

Op zondag 4 april a.s. staan er op 10 TOTAL stations officials van de KNMV klaar om uw motor aan een gratis veiligheidscheck te onderwerpen.

Het motorseizoen is weer begonnen, zowel voor het woon-werkverkeer als voor de toerrijder. Dit vraagt in het verkeer om extra alertheid van zowel motorrijder als automobilist Daarom zijn de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) en TOTAL Nederland een gezamenlijke campagne gestart, want "Voor je het weet, zit ze naast je."

Gratis motorcheck

Als onderdeel van de campagne staan op zondag 4 april KNMV officials klaar op 10 TOTAL stations om motoren op een paar belangrijke technische aspecten te checken. Het is natuurlijk geen grote onderhoudsbeurt, maar een aantal essentiële veiligheidsaspecten worden gecontroleerd, waaronder banden, ketting en kleding.

In de volgende steden kunt u van 10.00 - 15.00 uur terecht voor deze safety check: Oosterhout (bij Nijmegen), Leiderdorp, Amsterdam, Arnhem, Grave, Amersfoort, Assen, Waalwijk, Terschuur en Maarheeze. Kijk op www.total.nl of www.knmv.nl voor de exacte locaties.

Speciale wasbox en pomp voor motoren

Wil je na een mooie toertocht je motor weer blinkend schoon krijgen? Rijd dan naar een van de MOTO Points, met een speciale wasbox voor motoren. Er zijn speciale zachte borstels, een korte spuitlans, zes verschillende wasprogramma's, lagedrukreiniging om lak en elektronica te beschermen, lucht voor banden, zorgvuldige droging en een spatwaterdicht kastje voor helm en handschoenen. Daarna kun je aftanken bij de afzonderlijke tankopstelling voor motoren van het MOTO Point. De vloer is niet glad, want er tanken uitsluitend motoren. Pomp en tankpistool zijn aangepast om morsen te voorkomen en er is een handige helmhouder om voor het tanken je helm veilig te kunnen wegleggen.

Kortom: allemaal voordelen die een motorrijder graag wenst.

Momenteel zijn er 6 MOTO Points in Nederland. Voor het einde van dit jaar zullen het er 10 zijn. Kijk op www.total.nl voor de locaties.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.total.nl