Gemeente Zoetermeer

Eieren zoeken op de stadsboerderijen

Zondag en maandag 4 en 5 april vieren de drie stadsboerderijen in Zoetermeer Pasen. De paashaas komt langs en kinderen kunnen eieren zoeken en knutselen. Iedereen is van harte welkom.

Bij stadsboerderij De Balijhoeve kunnen kinderen op zondag 4 april van 13.00 tot 16.00 uur een paasmandje maken. Ook komen er twee paashazen langs. Bij Het Buitenbeest komt de paashaas langs op maandag 5 april. Kinderen kunnen knutselen en zich uitleven op een groot luchtkussen. Het feest duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op maandag 5 april viert ook De Weidemolen Pasen. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen een paasmandje knutselen en eieren zoeken. Ook kunnen zij zich uitleven op het splinternieuwe speeltoestel. De boerderijdieren willen altijd wel even geaaid worden.

Bereikbaar
De Balijhoeve ligt aan het Kurkhout 100. Het Buitenbeest is gevestigd aan de Voorweg 93. De Weidemolen in Oosterheem staat aan de Burgemeester Middelberglaan 2. Bereikbaar met de auto via de Martin Luther Kinglaan. Voetgangers en fietsers kunnen de boerderij bereiken via de Moldaustroom.

De drie stadsboerderijen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


* Informatie over de stadsboerderijen