NCRV

Zij gelooft in mij

Harde realiteit in Zij gelooft in mij

Zondag 4 april 2010

20.30 uur, Nederland 3

In de zesde aflevering van NCRVâs Zij gelooft in mij krijgen de overgebleven vrouwen steeds meer te zien van het leven van de mannen. Nu ze weten wat ze gedaan hebben is het tijd voor de volgende stap. Ze zien nu echt hoe de levens van Gert, Steven en John eruit zien.

Zo woont Gert in een klein pension in Utrecht tijdens zijn verlof en heeft hij eigenlijk geen contact met vrienden of familie. Hij slijt zân dagen in eenzaamheid en probeert zo goed en kwaad als het kan weer een nieuw leven op te bouwen.

John slaapt nu al twee maanden bij zân goede vriend Tony op de bank en heeft gedoe met zân uitkering. Werk is er niet en een huis laat op zich wachten. Toch probeert hij de dames zo goed als het maar kan te ontvangen.

Steven woont al drie maanden op zolder bij de ouders van een vriend. Hij staat op een wachtlijst voor een woning maar het schiet niet erg op. Hij gaat alle uitzendbureaus langs maar werk is er niet voor hem. De meisjes komen bij hem langs in Zwolle en maken daar kennis met het echte leven van Steven.