RTL Group

Derde seizoen 'Healt Angels' van start

Op zondag 4 april start op RTL 4 het derde seizoen van Health Angels. Dit seizoen is de presentatie van het gezondheidsmagazine in handen van twee nieuwe Health Angels, namelijk Natasha van den Brand Horninge en Kim Kötter. In het acht afleveringen tellende seizoen behandelen zij elke week een thema dat in het teken staat van gezond en gelukkig leven.

Het komende seizoen laat Natasha zien op welke eenvoudige wijze geluk te vinden is en hoe je kunt ontspannen door spanning juist op te zoeken. Op de markt onderwerpt Kim voorbijgangers aan een gezondheidstest en bezoekt zij bekende en niet-bekende Nederlanders thuis om te zien welke gezonde en ongezonde producten zij in hun koelkast hebben staan.

De kookkunsten van tv-kok Eke Mariën zijn ook dit seizoen weer terug. Hij kookt elke aflevering een simpel, maar smakelijk en gezond gerecht. Ook wordt er wekelijks antwoord gegeven op belangrijke gezondheidsvragen en ondergaan Natasha en Kim een wellness-behandeling.

Health Angels wil op een positieve wijze kijkers informeren over en motiveren tot een bewuste en gezonde levenstijl, waarbij plezier altijd centraal staat.

Uitzending: RTL 4 wekelijks vanaf zondag 4 april om 15.55 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Sarah van Tijn via tel: 035- 6718794