Politie Noord- en Oost Gelderland

Politieberichten Apeldoorn 4 april 2010|Apeldoorn - Man onder invloed op scooter | |
De politie heeft zaterdagavond 3 april een 44-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man was betrokken geweest bij een aanrijding.

Rond 23:30 uur ontving de politie een melding over een aanrijding op de Paslaan. Een 36-jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Kerklaan richting Deventerstraat toen hij ter hoogte van de Paslaan van rechts met behoorlijke snelheid een scooter zag naderen. De automobilist kon de scooter niet meer ontwijken, waardoor deze tegen de zijkant van de auto botste. Een blaastest gaf aan dat de bestuurder van de scooter onder invloed was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 2,0 blies. Het rijbewijs van de man is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
|     |Apeldoorn - Man aangehouden in voormalig ziekenhuis       |

De politie heeft zaterdagavond 3 april een 39-jarige man uit Zwolle aangehouden omdat hij zich in het leegstaande ziekenhuis aan de Sprengenweg bevond en weigerde deze te verlaten.

Na een inbraakmelding troffen beveiligers de man rond 21:00 uur aan op de 4e etage van het ziekenhuis. De man was behoorlijk onder invloed van alcohol en weigerde te vertrekken. Hierop is hij aangehouden, waar hij zich ook tegen verzette. De man is voor de nacht ingesloten op het politiebureau en de politie maakt proces-verbaal op.