De Paasklokken krijgen vleugeltjes in Bruparck

12/03/2010 11:40

FIELD / URBAN COMMUNICATION

De Paasklokken krijgen vleugeltjes in Bruparck

Een zoektocht naar chocolade en amusement in samenwerking met Milka

BRUPARCK- De klokken zijn terug uit Rome en laten 20.000 eieren vrij in The Village. Voor de liefhebbers van chocolade, wees op tijd en voorbereid. Op 4 en 5 april 2010 vindt de jaarlijkse eierenjacht in Bruparck plaats. De paashaas zal de start geven om 13u30. Hij geeft cadeaus aan de kinderen die de 'superpaaseieren' vinden. Deze bevatten tickets voor Kinepolis, Oceade, Mini-Europa, en vele andere verrassingen. Daarnaast is er ook randanimatie voorzien, gewijd aan het thema van Pasen. Niet te missen, deze twee gratis Bruparck dagen.

Op zondag 4 april en maandag 5 april (Paasmaandag), worden duizenden kinderen verwacht op het speelplein "Piratenschip" in The Village in Bruparck. Om een eerlijke en onpartijdige eierenjacht te verzekeren, worden de kinderen in 3 leeftijdsgroepen onderverdeeld: tot 4 jaar, van 5 tot 7 jaar en van 8 tot 10 jaar. Elke tien minuten wordt een startsein gegeven, en om de beurt mag een groep kinderen op schattenjacht. Op enkele minuten tijd moeten de deelnemers zo veel mogelijk paaseieren en het "superpaasei" vinden. De ontvangst voor de eierenjacht begint om 13u op de Kinepolis plaats in Bruparck. Opdat het evenement in de meest optimale omstandigheden kan doorgaan, is het belangrijk dat de deelnemers zich inschrijven vóór 26 maart via de website van Bruparck (www.bruparck.com).

Naast de eierenjacht zijn er nog tal van andere activiteiten. Gedurende de hele dag (tussen 13u en 18u), kunnen de kinderen deelnemen aan creatieve workshops waar ze paaseieren kunnen versieren, whobbelers maken, en worden geschminkt door professionele grimeurs. Het is niet noodzakelijk zich in te schrijven voor deze gratis workshops. Foto's van het evenement zullen gratis beschikbaar zijn voor download vanaf 9 april!

Voor meer informatie kan je terecht bij het persbureau van Bruparck:

Field Communication

Karlien Kelgtermans GSM: 0476 74 94 28

Alexia Schamisso GSM: 0475 26 87 82

Sint-Annadreef 68B

1020 Brussel

T: 02 478 78 38

E: info@field.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel