Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 29 maart 2010
BLOOTREPORTAGE NICOLETTE IN SPUITEN EN SLIKKEN

credits: Manon van der Zwaal

NAAKTE WAARHEID ACHTER SHOOT IN BNN-PROGRAMMA

Ja, het is waar. Nicolette Kluijver staat erin. Poedelnaakt. Twintig pagina's vol. Maar er is meer: de totstandkoming van de Playboy-reportage is helemaal te zien in het BNN-programma Spuiten en Slikken. De fotoshoot is van A tot Z vastgelegd, van Nicolettes koudwatervrees op de vroege ochtend tot het laatste glas champagne aan het einde van de dag. De making of van de blootreportage van Nicolette is te zien in Spuiten en Slikken op zondag 4 april van 22.00 tot 22.45 uur bij BNN op 3.

De redactie van Spuiten en Slikken wilde wel eens weten hoe zo'n shoot in z'n werk gaat. Nicolette deed de shoot daarom op voorwaarde dat er door BNN gefilmd mocht worden. Nicolette: 'Er wordt altijd een beetje mysterieus gedaan over Playboy-reportages. In deze aflevering van Spuiten en Slikken ziet iedereen de naakte waarheid achter zo'n reportage. Zowel ik als de Playboy gaan met de billen bloot!'

In de speciale aflevering van Spuiten en Slikken is te zien hoe Nicolette stijf van de zenuwen aankomt bij het landhuis waar de reportage plaatsvindt. Eenmaal binnen valt ze van de ene in de andere verbazing: want waar is die tampon voor en waarom vergadert het hele team over de lengte van haar schaamhaar? Na de eerste foto's is het ijs gebroken en heeft de BNN-bunny naar eigen zeggen niet eens meer door dat ze in haar blote kont door het huis huppelt.

----------