Ingezonden persbericht---PERSBERICHT

Tilburg, 29 maart 2010

Restaurant TIPPI WAN rolt de loper uit

Na een succesvol eerste half jaar worden de mogelijkheden van sushirestaurant TIPPI WAN vanaf 4 april uitgebreid met een terras.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten, zodat het terras met Pasen geopend kan worden. ,,Zodra de mensen door de poort het terrein op lopen kunnen ze het drukke stadsleven buiten sluiten en lekker in het zonnetje zitten met een verse sandwich en een glas verse jus d'orange. Vanaf 4 april is het terras dagelijks vanaf 11:00 uur geopend, nu maar hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn", aldus locatiemanager Floris Verschuuren.

Verschuuren ziet veel mogelijkheden op het voorterrein van Villa de Vier Jaargetijden, in de Noordstraat in Tilburg. ,,De voortuin van de Villa is een fantastische plek om lekker in het zonnetje te genieten van een vers klaargemaakte lunch of gewoon een lekker kopje koffie. De terraskaart wordt dan ook heel breed. Sandwiches, soepen, uitsmijters en tosti's, maar ook fingerfood en natuurlijk vers bereide sushi en sashimi behoren tot de mogelijkheden. Als mensen een borrel komen drinken en daar bij wijze van spreke alleen nog een tosti bij willen bestellen, dan kan dat bij ons gewoon."


---