Ingezonden persbericht


Go Planet Persbericht
C o l o s s e u m M u s i c C l u b

EERSTE PAASDAG IN ENSCHEDE
HARDROCKFESTIVAL GO PLANET

Enschede -, 'Monsters of Rock' was in de jaren tachtig een beroemd jaarlijks festival in Duitsland waar duizenden (hard)rockliefhebbers uit heel Europa samenkwamen om de 'groten der aarde' live aan het werk te zien. Dit festival bestaat allang niet meer, maar met het 'Tribute to Monsters of Rock' festival in de Colosseum Music Club van Go Planet in Enschede zullen op eerste paasdag (zondag 4 april) oude tijden herleven, met op het podium 3 bands die een ode aan hun helden brengen en deze shows tot een professioneel niveau getild hebben die het origineel soms akelig dicht benaderd.

AC/DC , Metallica en Rammstein zijn de legendarische bands die tijdens dit festival vertolkt gaan worden door 3 tributebands die zich mogen rekenen tot de beste uit Europa: High Voltage (AC/DC) uit Belgie, Present Danger (Metallica) uit Nederland en als laatste band zal het Duitse Feuerengel een grote show geven die het original van Rammstein zeer dicht benadert, inclusief de bommen en granaten! Feuerengel trekt in heel Europa volle zalen met hun spectaculaire show en natuurgetrouwe Rammstein geluid.

'A tribute to Monsters of Rock' belooft een feest te worden voor de liefhebbers van het 'stevige' werk, met het beste wat de scene te bieden heeft voor een uiterst vriendelijke prijs. De deuren gaan eerste Paasdag open om 15.00 uur, de eerste band staat om 16.00 op het podium.

Titel: a tribute to Monsters of Rock Bands: Feuerengel (dl), Present Danger (nl), High Voltage (b) Datum: zondag 4 april , aanvang 16.00 uur Locatie: Colosseum Music Club (Go Planet) - Enschede Prijs: ¤ 15,- (voorverkoop) , ¤ 18,- (kassa) Informatie en kaartverkoop via de website: www.go-planet.nl , Paylogic en Primera.

Einde persberichtIngezonden persbericht